Surpriza din deschiderea Festivalului Internațional de Muzică

297
Surpriza din deschiderea Festivalului Internațional de Muzică - horiaalexandrescu1-1447350698.jpg

Articole de la același autor

Ediția a XI-a a Festivalului Internațional de Muzică Contemporană "Meridian" va avea loc în perioada 16-22 noiembrie. Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și a Societății Române de Radio, în parteneriat cu instituțiile muzicale profesioniste din toată țara. Recitalul de deschidere are loc pe 16 noiembrie, la Palatul Cantacuzino din București, protagoniști fiind remarcabilii interpreți Bianca și Remus Manoleanu.

În programul recitalului de deschidere a festivalului este inclusă și lucrarea "Cantemir Domine", suită pentru piano solo, semnată de compozitorul constănțean Horațiu Alexandrescu, lucrare în primă audiție absolută.

Festivalul continuă cu concerte în București, la Palatul Cantacuzino, Filar-monica George Enescu. Pe afiș, sunt prezenți compozitori români de certă valoare, formații muzicale de toate genurile, precum și formații din Austria, Polonia și Japonia.

Recitalul programat în deschiderea festivalului va putea fi urmărit și de melomanii constănțeni, în ziua de 10 decembrie, începând cu ora 17, la Muzeul de Artă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0508 secunde