Surpriza cea mare de Ziua Marinei. IATĂ CINE VA FI ZEUL NEPTUN, anul acesta

926
2
Surpriza cea mare de Ziua Marinei. IATĂ CINE VA FI ZEUL NEPTUN, anul acesta - ziuamarinei201244-1438774957.jpg

Articole de la același autor

Timp de 10 ani, începând cu 2004, profesorul de sport de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", Naie Oprișan, a îmbrăcat straiele Zeului Neptun de Ziua Marinei, constituind figura cea mai pitorească a marelui eveniment.

Din păcate, la finele lunii aprilie în acest an, la vârsta de 64 de ani, s-a stins din viață, așa încât organizatorii de anul acesta au fost nevoiți să găsească un înlocuitor. Am aflat că el va fi maistrul principal Georgel Ilina, angajat al Centrului de scafandri al Forțelor Navale și care i-a stat alături regretatului Naie Oprișan, motiv pentru care a și fost ales. 

Comentează știrea

Natalia
5 august 2015
Domiciliu

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

Zamolxis
5 august 2015
Mai bine-l punearti pe...

Mai bine-l puneati pe Radu Stefan Mazare pentru ca nu mai are nicio functie si ar fi putut fi considerat Zeul Neptun, maiales ca a absolvit si Institutul de Marina timp de 6-7 ani in locde 4 ani, deci a fost un fel de Zeu al cartilor necitite, si avea si car alegoric de la Zana Martineasa fata cu tatele pana la sol.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță sfârșită tragic,  la Neptun
Pagina a fost generata in 0.4416 secunde