Studenți teologi de la Universitatea "Ovidius", premiați la Iași

514
Studenți teologi de la Universitatea

Articole de la același autor

Ionuț Vlăduț Matei, Ștefan Chiriac și Cristina Oprea sunt trei tineri preocupați de dobândirea abilităților practice prin care vor să își dezvolte posibilitățile de autoexprimare, argumentare și prezentare a diverselor inițiative. Ei studiază, la acest moment, la Facultatea de Teologie din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța și s-au înscris, de curând, la Competiția națională de dezbateri academice de la Iași.


Evenimentul, care a reunit studenți, profesori și coordonatori de la prestigioase centre universitare din țară a reprezentat o oportunitate pentru participanți de  a se implica activ într-un exercițiu de asumare a valorilor definitorii ale neamului, de a sărbători împreună libertatea discursului, conștiința istorică fiind cu atât mai efervescentă anul acesta, cu cât se împlinesc 30 de ani de la căderea blocului comunist.


Potrivit lect. univ. dr. Carmen Ciornea, coordonatorul clubului de dezbateri al studenților teologi din Constanța, proiectul a reprezentat o oportunitate de dezvoltare personală. "Prin implicarea activă a studenților noștri în această competiție apreciem că ei au înțeles rostul implicării lor în proiecte sociale, rostul cultivării talentului în arta oratorică, rostul lucrului în echipă, al spiritului competitiv și de fair-play necesar în orice act de dezbatere", a declarat cadrul didactic.


La sfârșit, Ionuț Vlăduț Matei, student al Facultății de Teologie Pastorală, anul I, a reușit să se poziționeze în topul centrelor universitare, el ajungând în finala concursului, obținând premiul II (clasamentul pe echipe) și premiul III (clasamentul individual), iar Ștefan Chiriac a obținut   mențiune, la clasamentul individual.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3799 secunde