"Străini în noapte", pe scena Casei de Cultură

362

Articole de la același autor

Luni seara, 21 noiembrie, de la ora 19, sunteți așteptați să vedeți spectacolul "Străini în noapte", o piesă scrisă de Eric Assous, în regia lui Radu Beligan, jucată pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța. Biletele se găsesc la intrare.

În piesa "Străini în noapte", Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei, care după ce a petrecut toată noaptea într-un bar a fost condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie tânără și foarte frumoasă.
Julietta este familiarizată destul de bine cu Pierre, și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.
Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt, este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.
Piesa este fascinantă nu numai pentru apariția lui Florin Piersic, ci și pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru deoarece, atunci când ești în sală, nu trebuie să ai timp să te plictisești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6588 secunde