Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică cântă, din nou, împreună

294
Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică cântă, din nou, împreună - stelu1-1560976281.jpg

Articole de la același autor

Artistul constănțean Stelu Enache va cânta luni, 24 iunie, de la ora 20.00, la Teatrul Național din București, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, în concertul "Două lumi". Precizăm că cei doi se reunesc după 15 ani de colaborare, într-un concert extraordinar, unic, care va aduce pe aceeași scenă emoția cântecului aromânilor, dar și energia unui mit - Ovidiu Lipan Țăndărică, venind din lumea muzicii rock.


Așadar, pentru cei care vor să se deplaseze în capitală, vor putea lua parte la un show plin de emoție, din care nu vor lipsi baladele românești interpretate, în premieră, de Stelu Enache, la muzica din zona balcanilor și intervențiile unice și rafinate ale invitaților speciali.


Aranjamentele muzicale ale concertului pun în valoare genurile muzicale care se întrepătrund, aducând un suflu nou muzicii și prin participarea invitaților de marcă: pianistul de jazz Marius Vernescu, Marius Mihalache și Marius Gagiu (flaut și caval).
Cu această ocazie va fi lansat și albumul "Celnic", ce conține șase piese românești și șase piese aromâne, creații proprii ale autorului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4961 secunde