Ștefan Hrușcă, concert extraordinar, în ajunul Crăciunului

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 13 Decembrie 2019 312
Cu doar o zi înainte de Crăciun, pe 24 decembrie, binecunoscutul solist Ștefan Hrușcă vine la Constanța, unde va susține un concert de care vă veți aminti mult timp de acum înainte. Acesta se va desfășura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 20.00. 


Recitalul „Acasă de Crăciun” include piese consacrate, dintre care amintim „Florile Dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară ninge liniștit” sau „Linu-i lin”, toate acestea urmând a se auzi în interpretarea impecabilă a lui Ștefan Hrușcă pe tot parcursul serii. Alături de el se vor afla Mario Florescu, la instrumente de percuție, și Radu Rotaru, la clape. 


Cariera lui Ștefan Hrușcă a început în urmă cu 38 de ani, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu „Flacăra”. Apoi, între anii 1981 și 1984, el a străbătut țara dintr-un capăt într-altul și a cântat în peste 1.000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor de pretutindeni. 


Cu un timbru vocal unic, Hrușcă a devenit unul dintre cei mai iubiți folk-iști din România, iar printre albumele sale de referință se numără „Rugă pentru părinți”, „Urare pentru îndrăgostiți”, „Fostele iubiri”, „Balade speciale” etc. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei