Stand up comedy și voie bună, la Waves Beach Constanța

355
Stand up comedy  și voie bună,  la Waves Beach Constanța - standupcomedy-1563112435.jpg

Articole de la același autor

 Sâmbătă, 20 iulie, începând cu orele 21.00, sunteți invitați pe Waves Beach Constanța pentru a primi doza de haz. George Țintăste, Cosmin Tobă și Paul Mirea vor sta la dispoziția publicului cu glume pipărate și oferind motive de a râde.

George Țintăste este un constănțean care cu glume scurte, povestiri și imitări de voci a participat la emisiunea iUmor, unde a impresionat juriul și publicul, ajungând în finală. Câteva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.

Cosmin Tobă sau prezentatorul de știri pervers nu are prejudecăți. Glumele lui sunt simple, dar profunde, inspirate din realitate. Acest tip de abordare a fost pe placul juraților iUmor atât în audiții, cât și în finală, obținând cele 3 like-uri și apreciere juraților.

Paul Mirea este un comedian foarte ambițios, care a reușit în scurt timp să se facă remarcat prin ambiția și curajul de a dezvolta subiecte sensibile precum glume psihopate, umor macabru sau teme religioase. Semifinalist iUmor în sezonul 1 și 3, Mirea a reușit de fiecare dată să impresioneze juriul primind, cele 3 like-uri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Stand-up cu Teo,  la Club "Doors"
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Stand-up,  în El Comandante
Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Pagina a fost generata in 0.4378 secunde