Spectacolul "Lebedele" va fi jucat la Arad și Timișoara

162
Spectacolul

Articole de la același autor

În perioada 1 - 6 octombrie, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" din Constanța vor duce spectacolul "Lebedele" la Festivalul Internațional al Teatrului de Animație "Euromarionete" de la Arad, dar și la Timișoara, la Festivalul Internațional de Animație "Sub bagheta lui Merlin".

Spectacolul este o adaptare neconvențională, dar plină de sensibilitate și profesionalism a frumoasei povești a lui Andersen, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu, actor, scenarist și regizor de teatru de animație.

Decorurile sunt lucrate de scenografa Eugenia Tărășescu-Jianu. Coloana sonoră este coordonată de compozitorul Alexandru Berehoi, cu versuri pline de umor și impact emoțional ce ajută la dezvoltarea prezentării personajelor. Coregrafia spectacolului este realizată de Ionuț-Sergiu Anghel, iar din distribuție fac parte Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu și Rovena Paraschivoi.

Povestea începe cu blânda și curajoasa Eliza, care se sacrifică și pătrunde într-o lume a tăcerii, pentru a rupe vraja aruncată asupra celor 11 frățiori ai ei. Pe parcursul unei ore, cei mici vor întâlni personaje ca vicleana Mașteră, Împăratul, cruda Babă Zdreanța, Prințul, misterioasa Zâna Morgana, spiritele sau pisica vrăjitoarei și vor învăța cât de important este să îți prețuiești familia.

La final, binele învinge și Eliza reușește prin sacrificiul pe care îl face pentru frățiorii ei, transformați în lebede de vrăjitoarea cea rea, să rupă vraja aruncată asupra lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9807 secunde