Spectacolele lunii octombrie, pe scena Casei de Cultură

de Simona ANGHEL Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 783
Pe 25 octombrie, de la ora 19,30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța se va juca comedia de mare succes „Bani din cer”, de Ray Cooney, în regia lui Horațiu Mălăele.

Din distribuție fac parte Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Dragoș Huluba, Delia Nartea, Șerban Georgevici, Marius Drogeanu, Eugen Racoți.

„Bani din cer” a fost lansat într-o primă variantă la Teatrul de Comedie din București, în octombrie 2001. Succesul de care s-a bucurat în rândul publicului larg și cronicile elogioase din partea criticilor de specialitate au făcut ca spectacolul să ajungă la 125 de reprezentații cu sala plină.

Iată ce declara regizorul Horațiu Mălăele despre propria-i realizare:

„Într-o lume nimicită de conflicte reli-gioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-știu-cum, într-o lume măcelărită de prostie și incultură, singura soluție pământean-tămăduitoare ar fi lumina Spiritului. Comedia fiind chiriașă pe viață în Casa Spiritului, având convingerea că râsul va mântui lumea, propunem acest spectacol a cărui singură mare virtute este Umorul”. Biletele se găsesc la două categorii de prețuri: 60 de lei, respectiv 80 de lei.

Spectacol cu mesaj social

Tot pe scena Casei de Cultură va avea loc, pe 23 octombrie, de la ora 19, un spectacol organizat de Asociația Antidrog Tomis, intitulat „Plante bune, plante rele”, la care au acceptat invitația Ileana Șipoteanu, Stela Enache, Marina Florea, Adrian Daminescu și Gabriel Dorobanțu.

La începutul acestui spectacol, va fi prezentat un film scurt, care va evidenția pericolul la care se expun cei care se droghează. Prețul unui bilet este de 40 lei, care include broșura informativă.

Teatrul de umbre îl readuce pe Leon Magdan

Un alt spectacol care se va bucura cu siguranță de interesul celor mici este „Profesorul de joacă”, al cărui protagonist este Leon Magdan, câștigătorul locului II al show-ului televizat „Românii au talent”. Concursuri, iluzionism, povești, jocuri, surprize - toate într-un spectacol plin de joc și voie bună pentru părinți și copii între 4 și 84 de ani.

Reprezentațiile vor avea loc pe 28 octombrie, de la orele 9.30 și 12, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei