Spectacolele lunii august la Teatrul din Jupiter

135
Spectacolele lunii august  la Teatrul din Jupiter - spectacoleleluniiaugust-1407077840.jpg

Articole de la același autor

Mâine, pe scena Teatrului de vară din Jupiter, Direcția 5 va oferi un nou show, urmat miercuri, 6 august, de un concert cu Proconsul, iar pe 7 august, un spectacol oferit de Bosquito. Pe 8 august, amatorii de teatru sunt invitați să urmărească piesa "Prestez servicii artistice", în regia lui Chris Simion, cu Valentin Teodosiu, Manuela Hărăbor, Dan Rădulescu, Diana Dumitrescu și Corina Moise.

Cea de-a șaptea săptămână de spectacole din stagiunea estivală de la Jupiter le va prilejui spectatorilor de la malul mării, pe 13 august, revederea cu trupa Proconsul, dar și cu trupa Bosquito, pe 14 august. Pe 15 august, va fi prezentată piesa de teatru "Flori, fete, filme sau băieți", cu Paul Ipate, Alec Secăreanu, Cristina Găvruș și Mihaela Alexandru.

Pe 19 august, este reprogramat un concert al trupei Direcția 5, iar pe 20 august - un show oferit de Proconsul. Pe 22 august revine Paul Ipate și trupa, în spectacolul "Flori, fete, filme sau băieți".

În săptămâna a noua de spectacole, pe 27 august, va concerta Proconsul, iar pe 29 august, va fi prezentată piesa "Flori, fete, filme sau băieți".

Finalul de stagiune va fi în cea de-a zecea săptămână de spectacole, pe 3 septembrie, când va cânta îndrăgita trupă Proconsul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9265 secunde