Spectacolele Festivalului de Teatru, transmise live la Constanța

187
Spectacolele Festivalului de Teatru, transmise live la Constanța - spectacolelel-1446141729.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului Național de Teatru, transmisă live con-stănțenilor, la cinema Cityplex, în pre-mieră, prezintă două dintre cele mai așteptate spectacole. "Steaua fără nume" și "Bizoni. Fabula urbană #2" vor fi transmise în Constanța, Brașov, Pitești, Timișoara, dar și în premieră, la nivel internațional, în Londra, Viena și Chișinău. 


Astfel, astăzi, constănțenii vor putea urmări, începând cu ora 19, piesa de teatru "Steaua fără nume", de Mihail Sebastian. Mai bine de două ore, spectatorii sunt invitați să cunoască povestea de dragoste dintre Mona și profesorul Miroiu, două personaje care se întâlnesc întâmplător într-o gară de provincie. 


Cel de-al doilea spectacol, "Bizoni. Fabula urbană #2", după Pau Miro, încheie seria de difuzări în direct a Festivalului Național de Teatru. În seara de 1 noiembrie 2015, începând cu ora 20, iubitorii artei sunt invitați să vizioneze, într-o punere în scenă modernă, istoria unei familii care dispare încet. Cu o distribuție formată din actori tineri, regizorul Radu Afrim, în colaborare cu scenograful Dragoș Buhagiar, creează un spectacol emoționant pentru public. 


Biletele pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor din cadrul Festivalului Național de Teatru pot fi achiziționate de la casele de bilete din Tomis Mall, et. 4. Rezervări la telefon 0241.483.183/6.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Oferta "Doi pe un bilet" la "Haimanaua"
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Niște… năroji", la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 0.6306 secunde