Spectacole magice la târgul de carte Gaudeamus

184
Spectacole magice la târgul de carte Gaudeamus - spectacolemagice2-1564605583.jpg

Articole de la același autor

Cel mai îndrăgit târg de carte din România își deschide porțile astăzi, de la ora 18.00, în Piațeta Perla din Mamaia. Timp de cinci zile, cititorii pasionați sunt invitați la un mix de lectură și entertainment. 


Pe lângă mii de titluri la prețuri extra-sezon, pentru toate preferințele și bugetele și tombola Gaudeamus, cu zeci de premii pentru cei mai norocoși cititori, târgul de carte "Gaudeamus" oferă și un program de evenimente variat, care include deopotrivă lansări și prezentări de carte și spectacole antrenante găzduite de scena amenajată în Piațeta Perla în fiecare seară de la ora 19.00.
Vor fi recitaluri ale unor interpreți îndrăgiți de muzică ușoară și populară, dansuri de societate, dansuri moderne și dansuri țigănești.


Deschiderea oficială a târgului va fi acompaniată de momentele artistice susținut de Fanfara Militară a Forțelor Navale, Ansamblul Folcloric "Doina Casimcei" și Ansamblul Folcloric "Brâncovenii". 


Mâine, atmosfera de spectacol va fi întreținută de Ansamblul Folcloric "Dorulețul" din Tulcea, Ansamblul Folcloric "Plai de dor" de la Niculițel, Asociația STRATONIS din Tuzla și Centrul Cultural "Ion Creangă" din Tuzla. Seara de sâmbătă este rezervată șlagărelor românești. Pe scena din Piațeta Perla vor evolua Minivedetele Asociației Culturale "Belle Arti", Ciro De Luca, Daniel Iordăchioaie și Aurelian Temișan.
Duminică, 4 august, ansamblurile folclorice "Dunărenii", "Beștepeanca", "Jocul", "Ghiocel de Luncavița" și "Mușețeanca" vor oferi un show de excepție.
Luni, în seara decernării trofeelor, publicul se va delecta cu momentele artistice oferite de Fanfara "Muzica Apelor", Ansamblul Folcloric "Dorulețul" din Tulcea, Sorin Banciu, Maria Panov, Virginia Ciorogaru, Ansamblul Rușilor Lipoveni și ansamblul de dansuri țigănești.
Târgul este deschis zilnic, între orele 15.00 și 23.00, iar intrarea este liberă. 
Evenimentul este organizat de Radio Constanța în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3978 secunde