Spectacole la Teatrul pentru Copii și Tineret. Ce piese se joacă săptămâna aceasta

193
Spectacole la Teatrul pentru Copii și Tineret.  Ce piese se joacă săptămâna aceasta - teatru-1453049372.jpg

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" a pregătit spectacole zilnice, săptămâna aceasta.

Marți, 19 ianuarie, de la ora 11,00, se va juca piesa "Cei trei purceluși", în regia lui Gheorghe Balint, pe muzica lui Dan Bălan. Decorurile sunt realizate de Adrian Drăguș. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Miercuri și joi, actorii vor merge la copiii din comuna Cumpăna, unde le vor prezenta spectacolul "Punguța cu doi bani", în scenografia Eugeniei Tărășescu Jianu, pe muzica lui Dan Bălan. Coregrafia este semnată de Olimpia Iordache.

Vineri, 22 ianuarie, de la ora 10,00, pe scena teatrului va fi susținut spectacolul "Albă ca Zăpada", în regia și scenariul lui Bogdan Drăgulescu. Scenografia este semnată de Daniela Drăgulescu, iar muzica, de Liviu Prossi. Sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Duminică, de la ora 10, copiii de 3 până la 10 ani pot viziona, tot pe scena teatrului, spectacolul "Capra cu trei iezi", realizat de regizorul Gabriel Apostol. Sce-nariul este făcut de Cristian Pepino, scenografia, de Daniela Drăgulescu, iar muzica, de Dan Bălan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce facem în weekend, la Constanța
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară emoționantă  cu Ducu Bertzi
Pagina a fost generata in 0.5646 secunde