Spectacol pentru copii. "Povestea porcului", din nou la teatru

258
Spectacol pentru copii.

Articole de la același autor

Vă era dor de "Povestea porcului? Marți, 12 noiembrie, de la ora 10.00, aveți din nou ocazia de a viziona această piesă, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare". Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, muzica lui Dan Bălan, iar scenografia lui Adrian Stefănescu. 


Spectacolul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Grațian Prisăcariu. 


Ingredientele principale ale acestui spectacol sunt umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea actoricească. Piesa are la bază povestea lui Ion Creangă, care începe cu o babă și un moșneag, unul de-o sută de ani și baba de 90 de ani, amândoi bătrânii albi ca iarna și posomorâți ca vremea cea rea, din pricină că nu aveau copii. 


Pe parcursul piesei, rămâne să vă convingeți că, de multe ori, "aparențele înșală" și că porcușorul năzdrăvan nu este deloc ceea ce pare. Altfel spus, "Din întâmplările acestea/Ce în trecut s-au depanat/A rămas numai povestea/Să o spunem din sat în sat. Cu ea noi ne mândrim/Și o istorisim/ Este povestea lui/Povestea porcului". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6839 secunde