Spectacol pentru copii. Peter Pan readuce magia pe scenă

247
Spectacol pentru copii. Peter Pan readuce magia pe scenă - peterpan1-1558893485.jpg

Articole de la același autor

Copilașii se vor putea întâlni, astăzi, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", cu îndrăgitul personaj Peter Pan. Spectacolul poartă amprenta regizorului Cristian Mitescu și va avea două reprezentații, una de la ora 10.00 și alta de la ora 12.00. Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia lui Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica lui Viorel Andrinoiu. 


Peter Pan este un personaj creat de scriitorul și dramaturgul scoțian J. M. Barrie în piesa de teatru "Peter Pan" sau "Băiețelul care a refuzat să crească". El își petrece copilăria pe mica insulă "Țara de nicăieri", intrând deseori în contact cu personaje fictive ca sirene, pirați și zâne. Ocazional, se întâlnește cu indieni și copii din afara ținutului "Țara de Nicăieri". 


La Constanța, "Peter Pan" este un spectacol fascinant și magic în care cei mici vor descoperi povestea lui Peter Pan, băiețelul dăruit cu puterea de a zbura, dar care rămâne la stadiul de copil pentru eternitate. Alături de alte personaje îndrăgite cum ar fi Clopoțica, zâna cea haioasă, John, cel care nu crede în zâne, căpitanul Hook sau piratul Picior de Lemn, Crocodila-crocodilul cu ceas ce apără Țara Niciunde, micuții spectatori vor trece prin diverse întâmplări, ghidați de năstrușnicul Peter Pan. 
Spectacolul este destinat copiilor cu vârsta de peste 4 ani și durează 50 de minute. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4257 secunde