Spectacol pentru copii: "Capra cu trei iezi"

208
Spectacol pentru copii:

Articole de la același autor

Teatrul de Tineret și Copii "Căluțul de Mare" va fi prezent, astăzi, de la ora 10.15, la Lumina, unde colectivul de actori le va prezenta celor mici spectacolul "Capra cu trei iezi", în regia lui Gabriel Apostol. Scenariul este semnat  de Cristian Pepino, scenografia de Daniela Drăgulescu, iar muzica de Dan Bălan. 


Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, durează 55 de minute și nu lasă deloc un gust amar, așa cum se-ntâmplă citind povestea lui Ion Creangă. Gabriel Apostol,  semnatar al scenariului și regiei spectacolului inspirat din povestea lui Creangă, reușește să creeze un spectacol de vioiciune, cânt, dans și umor. 


Ca urmare, morala poveștii este clară: "După faptă și răsplată!". Aici, iezii neascultători și obraznici sunt păcăliți și înghițiți de crudul, perfidul și lacomul lup, iar maleficul lup este pedepsit și aruncat în foc de înțeleapta și iubitoarea mamă capră, ajutată de iedul ei cel mic, harnic și cuminte. 


Finalul spectacolului îi aduce la viață pe iezi, dar și pe găinile înghițite de lup, spre încântarea și bucuria tuturor spectatorilor care părăsesc sala de spectacol încântați că răul a fost pedepsit, iar tristețea și suferința sunt dominate de vioiciune. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0243 secunde