Spectacol online. "Lebedele" revin la Teatrul "Căluțul de Mare"

173
Spectacol online.

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vă prezintă, duminică, 29 martie, de la ora 10.00, un nou spectacol online. Așadar, "Lebedele" lui H. Ch. Andersen revin pe scena instituției de cultură constănțene sub forma unui spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani, care va dura 55 de minute.

Scenariul și regia sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu Jianu, muzica lui Alexandru Berehoi, iar coregrafia lui Ionuț Sergiu Anghel. Distribuția este formată din Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi.

Spectacolul este o adaptare neconvențională, dar plină de sensibilitate și profesionalism a frumoasei povești aparținând lui H. Ch. Andersen. Decorurile extraordinare ce îi poartă pe copii într-o lume plină de mistere sunt lucrate cu măiestrie, cu o coloană sonoră ce conține versuri pline de umor și impact emoțional ce ajută la dezvoltarea prezentării personajelor.

Astfel, alături de blânda și curajoasa Eliza, care se sacrifică și pătrunde într-o lume a tăcerii pentru a rupe vraja aruncată asupra celor 11 frățiori ai ei, cei mici vor întâlni personaje ca vicleana Mașteră, Împăratul, cruda Babă Zdreanța, Prințul, misterioasa Zâna Morgana, spiritele sau Pisica vrăjitoarei. Cu această ocazie, ei vor învăța cât de important este să vă prețuiți familia și mai ales să aflați că bunătatea și blândețea reprezintă întotdeauna soluțiile în abordarea unor situații extreme în viață. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.398 secunde