Specializare în Spania, pentru 14 elevi ai Liceului de Telecomunicații

129

Articole de la același autor

14 elevi de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, însoțiți de două cadre didactice, vor participa, timp de două săptămâni, la un stagiu de pregătire de specialitate în domeniul electric, la Școala "I.E.S. Miguel Catalan", din Coslada, Spania. 


Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului de tip Erasmus, KA2, derulat de unitatea de învățământ constănțeană în colaborare cu școli tehnice din țările străine cu care a derulat de-a lungul anilor proiectele europene, dar și cu parteneri cu o bogată experiență în realizarea instalațiilor electrice de domotică. 


Proiectul își propune dezvoltarea competențelor cheie, de bază ale elevilor în do-meniul instalațiilor electrice (instalații de domotică/realizarea caselor inteligente),


precum și îmbunătățirea competențelor profesorilor în domeniul electric (domotică)/automatizări, domeniu specific școlilor participante la proiect.


Pe lângă posibilitatea de a învăța de la colegii lor din Spania, fiecare participant la această mobilitate va beneficia de un sprijin financiar de 1.130 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde