Simpozion internațional găzduit de Arhiepiscopia Tomisului

181
Simpozion internațional găzduit de Arhiepiscopia Tomisului - simpozioninternational-1473867299.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul comemorării a trei secole de la moartea martirică a Sfântului ierarh Antim Ivireanul, Centrul de Studii și Cercetări Religioase și Juridico-Canonice al celor trei Religii Monoteiste (Mozaică, Creștină și Islamică), din cadrul Universității "Ovidius" a inițiat simpozionul științific internațional "Sfântul Antim Ivireanul (1650-1716). Cultura și Spiritualitatea europeană și caucaziană de la sfârșitul secolului al XVII-lea și începutul secolului al XVIII-lea".


Comunicările simpozionului organizat de Arhiepiscopia Tomisului în colaborare cu Academia Oamenilor de Știință din România și Academia Națională de Știință a Georgiei - și sponsorizat de către cele două Centre arhiepiscopale (Tomis și Râmnic), se vor desfășura în zilele de 15-18 septembrie, la Constanța și Râmnicu-Vâlcea.


Participă un grup de Academicieni din Georgia, conduși de Președintele Academiei Naționale a Georgiei, Acad. Prof. Giorgi Kvesitadze, și membri ai Academiei Oamenilor de Știință din România, în frunte cu Prof. univ. dr. Doru Sabin Delion, Vicepreședintele acesteia.


Cei cincizeci de participanți la acest simpozion științific internațional (academicieni, profesori universitari și cercetători științifici, din țară și din străinătate) sunt specialiști în diferite domenii de studiu și cercetare: Teologie, Istorie, Filologie, Filosofie, Științe Juridice etc. La Simpozion participă și Ambasada Georgiei din București prin unul dintre reprezentanții săi, Consulul Giorgi Tsikarishvili.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4058 secunde