Seri de teatru. "Cocoșatul de la Notre Dame" vine în Parcul "Tăbăcăriei"

233
Seri de teatru.

Articole de la același autor

Serile de teatru de la Pontul Euxin continuă, zilele acestea, cu piesa "Cocoșatul de la Notre Dame", care va avea loc în data de 22 august,
de la ora 21.00, în Parcul "Tăbăcăriei", zona Amfiteatru. Cu această ocazie, veți putea păși în lumea întunecată a Parisului medieval și în viețile umbrite de un destin nefericit a lui Quasimodo, clopotarul grotesc al Catedralei Notre - Dame, a arhidiaconului Frollo, chinuit de o viață fără speranță, a Esmeraldei, frumoasa țigancă dansatoare. Alături de ei se vor afla chipeșul căpitan Phoebus, care o păcălește pe Esmeralda făcând-o să creadă că o iubește. 


Regia piesei este semnată de Daniela Vitcu, iar asistent de regie este  Mirabela Moroșanu. Muzica îi aparține lui Alexandru Neș, iar coregrafia Stelei Cocârlea. Din distribuție fac parte: Alexandru Florea, Mirela Mihai, Grațian Prisăcariu, Ionuț Dulgheriu, Cristian Goaie, Catinca Hanțiu, Eduard Văcariu, Loredana Adăscăliței, Denisa Todireanu, Gabriela Dumitrache, Edoard Petre, Cornelia Pandele, Denisa Iova, Dana Cojan, Mara Gabriela Caraivan


A doua zi, pe 23 august, de la aceeași oră, spectatorii vor putea urmări spectacolul "Gălcevile din Chioggia". Acesta este, de fapt, o comedie extraordinară a unuia dintre cei mai mari comediografi ai teatrului universal, Carlo Goldoni și reprezintă povestea plină de veselie și culoare a certurilor între două grupuri de pescari din micul orașel Chioggia, aflat la țărmul Adriaticei, în laguna venețiană. Certurile izbucnesc din cauza intrigilor amoroase, dar, într-un fel sau altul, totul se termină cu bine. 


Distribuția este formată din actorii Andu Axente, Laura Iordan, Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu Toma, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip și Cristina Oprean. Regia este semnată de Dana Dumitrescu, coregrafia îi aparține Stelei Cocârlea, scenografia, Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica, lui Adrian Alexandru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7857 secunde