Sergiu Cioiu revine la Constanța după trei decenii

241
Sergiu Cioiu  revine la Constanța după trei decenii - cioiu1-1509556838.jpg

Articole de la același autor

Revista "Manifest Românește", în colaborare cu Fundația "Sfinții Martiri Brâncoveni", pregătesc pentru acest sfârșit de săptămână un nou eveniment cultural. Astfel, după sărbătorirea scriitoarei Ileana Vulpescu, de anul trecut, acum i-a venit rândul actorului și interpretului Sergiu Cioiu să vină la Constanța, într-un recital de excepție. Menționăm că acesta este primul recital susținut de Sergiu Cioiu la malul mării, de la ultima sa apariție aici, în vara anului 1981, la Costinești, cu recitalul "La o adică".

Ca urmare, după peste trei decenii, îndrăgitul interpret al anilor’60 -’70, care a lansat mari succese ale muzicii ușoare românești, precum "Cântecul vântului", "Glasul tău", "Pentru cine?", "Masa tăcerii", "Cine a găsit tinerețea mea?", invită publicul constănțean la un recital extraordinar.

Ultimul album al artistului se numește "Pe cine numim…eu? Cântecele ale prezentului continuu", iar lansarea acestuia va avea loc, sămbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare".

Ca noutate, organizatorii, împreună cu artistul, au decis să abordeze o formulă de organizare inedită: accesul în sala de spectacol se va face pe baza unei invitații, a cărei valoare unică este de 20 de lei. Ulterior, suma colectată va fi atribuită, cu titlu de donație, unui proiect cultural.

Precizăm că artistul se va întâlni cu publicul și joi, începând cu ora 18.00, în cadrul unei conferințe neconvenționale cu titlul "Revenind, mereu revenind", ce va prefața spectacolul de sâmbătă seara.

El va vorbi la Complexul "Curtea Brâncovenească" despre marea poezie românească, despre viața culturală a anilor ’60-’70, despre destinul unui artist român departe de casă și despre mirajul străinătății. Apoi, Sergiu Cioiu se va întâlni vineri, 3 noiembrie, la ora 11.00, la Colegiul "Național Mircea cel Bătrân", cu profesorii și elevii olimpici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7048 secunde