Seminar motivațional: SĂ ÎNDRĂZNIM SĂ MUNCIM FERICIȚI cu Cristina Neguț

268
Seminar motivațional: SĂ ÎNDRĂZNIM SĂ MUNCIM FERICIȚI cu Cristina Neguț - seminarsamuncimfericiti-1360663738.jpg
Vrei sa faci o schimbare? Începe cu tine! Cum? Acest workshop îți va oferi o nouă perspectivă asupra lucrurilor la locul de muncă! "SĂ ÎNDRĂZNIM SĂ MUNCIM FERICIȚI" este un eveniment recomandat fiecărui adult care vrea să-și stimuleze motivația și creativitatea la locul de muncă.


Alături de Cristina Elena Neguț, participanții vor învăța următoarele:


1. vor descoperi care le sunt resursele


2. își vor construi propria hartă relatională


3. vor afla ce-i animă cu adevărat pentru o muncă de calitate


4. vor învăța să se poziționeze clar în comunicare


5. își vor gasi rezolvări creative problemelor de comunicare.


Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța acum doi ani prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pe dezvoltarea personală a adulților. Cu o experiență de peste 11 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. 


Cristina Neguț revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei Neguț se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale.


Workshopul are loc sâmbătă, 16 februarie, de la ora 13.00 la 17.30 la Hotel IBISParticiparea este 65 lei de persoană în care este inclus: suport de curs, coffee break, materiale de lucru, minim 4 ore si 30 de minute de training. Înscrieri și informatii la 0766400181.


Eveniment susținut de Cuget Liber și organizat de evenimente-constanta.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Seminar de comunicare interculturală
Pagina a fost generata in 0.2218 secunde