Seară folk la Constanța, pentru sprijinirea copiilor cu autism

229
Seară folk la Constanța, pentru sprijinirea  copiilor cu autism - searafolk2-1525699328.jpg

Articole de la același autor

Campania "Music for Autism" îi invită pe constănțeni, joi, 10 mai, de la ora 20.00, în Club "Doors" Constanța, pentru o seară folk, alături de trupa Emeric Imre și invitații Jimi El Laco, poetul Sorin Poclitaru și Ștefania Iacob.

Emeric Imre e unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului. Fire poetică, alege să își povestească viața prin intermediul a două stări de spirit contrare și complementare, prin bucuriile și tristețile ce l-au marcat - trăiri aparținând unui om al cetății adânc implicat în tot ceea ce înseamnă devenirea societății clujene, și nu numai.

Concertul de joi seară va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism", care a ajuns la a cincea ediție, reunind peste 25 de concerte susținute de artiști români. Campania a început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indică o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5485 secunde