Se caută poveștile de succes ale tinerilor constănțeni

170

Articole recomandate

Se află în plină desfășurare, până pe 1 septembrie, un nou proiect internațional realizat pentru prima dată în România de Junior Chamber International (JCI) și care își propune identificarea și recomandarea nominalizaților pentru JCI Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2016.


Scopul programului este de a scoate în evidență realizările tinerilor români cu vârste cuprinse între 18 și 40 ani, care excelează în unul dintre domeniile: economie, afaceri, antreprenoriat, politic, juridic, guvernamental, academic, cultural, moral, protejare mediu, protecția copiilor, pace, drepturile omului, umanitar, voluntariat, științific, tehnic, auto-depășire, inovații medicale.


Prin promovarea acestor tineri, programul își dorește să amplifice importanța liderilor responsabili social. Poveștile lor de succes, care implică cercetare, determinare și ingeniozitate, servesc drept modele tinerilor, inspiră spre crearea de lideri mai buni și spre dezvoltarea societății.


"Prin premierea celor zece persoane remarcabile pe categorii ce variază de la performanță în afaceri și eforturi umanitare, până la descoperiri medicale în folosul omenirii și realizări culturale, JCI încurajează tânăra generație să caute excelență și modele demne de urmat. Aceasta este doar una dintre direcțiile prin care JCI contribuie la formarea de lideri mai buni, pentru societăți mai bune", a declarat Oana Radu, coordonatorul ediției din acest an, TOYP România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9724 secunde