Se anunță o lună plină, la Teatrul de Stat Constanța

214
Se anunță o lună plină, la Teatrul de Stat Constanța - seanuntalunaplina-1452443999.jpg

Articole de la același autor

Anul începe în forță la Teatrul de Stat Constanța. Fie că iubesc comedia, drama sau cărțile, constănțenii au de unde alege. 


Luna ianuarie aduce în prim plan artiști cunoscuți, ce vor evolua în spectacole deja îndrăgite de publicul larg. 


Astfel, sâmbătă, 16 ianuarie, cu începere de la ora 19.00, iubitorii de frumos se pot delecta cu piesa "Niște…naroji". O zi mai târziu, respectiv duminică, 16 ianuarie, o altă surpriză: spectacolul "Gaițele" vine pe scena Teatrului de Stat. 


O săptămână mai târziu, pe 23 ianuarie, tot de la ora 19,00, cum ne-am obișnuit, va avea loc piesa de teatru "Trei surori". 


Veștile bune nu se opresc aici. Cei cărora le era dor de "Nunta lui Figaro" pot veni la teatru a doua zi, pe 24 ianuarie, de la ora 19,00.


Sfârșitul de lună se anunță la fel de incitant. Astfel, sâmbătă, 30 ianuarie, aceeași oră 19.00 aduce în fața constănțenilor piesa "Scaiul". Și ultimul spectacol al lunii lui Gerar, dar nu cel de pe urmă, este programat pentru 31 ianuarie. Este vorba despre "Escrocii". Și de această dată, ora de începe este tot 19,00. 


Iubitorii de carte au și ei surpriza pusă la loc de cinste, pentru că 2016 aduce cu el un eveniment inedit, tot la Teatrul de Stat Constanța. Scriitoarea Arina Cojocaru își va lansa cartea "Douăsprezece și un sfert". Evenimentul va avea loc joi, 28 ianuarie, de la ora 19.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară emoționantă  cu Ducu Bertzi
Pagina a fost generata in 0.4448 secunde