Scrisori anonime și gelozii, pe scena Casei de Cultură din Constanța

216
Scrisori anonime și gelozii, pe scena Casei de Cultură din Constanța - scrisorianonime-1569180263.jpg

Articole de la același autor

În această săptămână râdem cu lacrimi la spectacole cu adevărat hazlii la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Vineri, începând cu ora 19.00 vom trage cu ochiul în înalta societate a saloanelor pariziene, prin intermediul spectacolului "Puricele în ureche" de Georges Feydeau, o comedie prezentată de Teatrul Elisabeta.


Astfel, protagonista Raymonde are un purice în ureche și încă unul foarte mare, căci ea îi trimite, pe toți cei implicați, într-o cursă sălbatică de acuzații false, identități greșite și confuzii revoltătoare. În această comedie nebună, toata lumea fuge după toata lumea și, totodată, toți fug unii de alții. Scrisori anonime, gelozii, prieteni voluntari, stări de exaltare alcoolică, amenințări cu moartea…fac imposibil să nu râzi cu lacrimi. 


Regia spectacolului aparține lui Sebastian Puiu, iar din distribuție fac parte Lucian Ghimiși, Leonid Doni, Andreas Petrescu, Mihnea Nicolau, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Alexandru Prica, Vlad Ianuș, Ștefan Velniciuc, Alexandra Velniciuc, Irina Noapteș, Raluca Ghervan, Maria Magdalena Țapu, Valeria Stoian, Iulian Bălan, Claudian Șiman, Claudia Ene.
În același context, continuăm aventura culturală și în ziua de sâmbătă, când pe scena Casei de Cultură din Constanța va urca Alexandru Andrieș, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, cu spectacolul "Andrieș iese la pensie". Acesta a lansat peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat. Întrebat ce înseamnă mai exact "pensionare" pentru Alexandru Andrieș, muzicianul a spus: "Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios."


Cei care vor veni la spectacol vor vedea muzicieni de prima mână ai scenei românești și vor primi o listă cu multe cântece vechi și noi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4297 secunde