Scriitorul francez Raymond Clarinard își lansează cartea la Constanța

238
Scriitorul francez Raymond Clarinard își lansează cartea la Constanța - lansarecartefrancez-1524586312.jpg

Articole de la același autor

Librăria "Dorian Gray" din Constanța găzduiește, astăzi, de la ora 17.00, lansarea cărții scriitorului francez Raymond Clarinard. "Logodnica neagră" este cel mai recent volum tradus în limba română al autorului, care va fi prezentat de Iulia Badea-Guéritée. 


"Logodnica neagră" spune povestea lui Danilo Calenco, un procuror ucrainean însărcinat să ancheteze niște crime pe cât de teribile, pe atât de inexplicabile. Acesta pătrunde într-un univers paralel, populat de creaturi stranii și ființe supranaturale. Ancheta polițistă se împletește constant cu parcursul inițiatic al eroului, care denunță monstruoasa mașinărie socială și meditează asupra misiunii ființei umane în lume și în univers. 


În vârstă de 57 de ani, Raymond Clarinard este redactor-șef adjunct al săptămânalului "Courrier International" și autor de romane fantastice, dintre care cele mai multe sunt consacrate Ucrainei. 


În afară de această lansare, cei doi sunt invitați, la ora 12.00, și la Facultatea de Litere a Universității "Ovidius", la un eveniment în cadrul căruia vor vorbi despre lupta împotriva știrilor false în spațiul UE, despre manipulare și despre principiile jurnalismului de calitate în contextul conflictului din Ucraina.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Dublă lansare de carte, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4745 secunde