Schimb de experiență în Spania, pentru elevii din Medgidia

354

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia a participat cu opt elevi și șase cadre didactice, luna aceasta, în Spania, la un program de schimb interșcolar "Once upon a time… the sea", finanțat de către Comisia Europeană, prin programul Erasmus+. 
Potrivit coordonatorului de proiect, prof. Emilia Ciocan, în cadrul acestuia au avut lor o serie de activități de învățare/predare/formare organizate de școala parteneră din Igualada (Spania). Aici, au fost prezenți elevi, dar și cadre didactice de la școlile din Portugalia și Italia. Programul a cuprins activități diferite. 


Sub genericul "Sea travellers", au fost organizate acțiuni care au permis tuturor participanților să se bucure de un schimb de informații cu referire la principalele porturi și destinații turistice de pe litoralul țărilor partenere. De asemenea, elevii au fost implicați și în activități practice, care au dus la realizarea unui ghid turistic al orașului Igualada. Totodată, dascălii s-au reunit în cadrul unui simpozion cu tema "Educația secolului XXI", ceea ce a permis cunoașterea sistemului educațional din fiecare țară parteneră, dar mai ales o conturare a școlii viitorului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9999 secunde