"Scandal în familie", la Casa de Cultură Constanța

257

Articole de la același autor

Luni, 2 martie, începând cu ora 19.00, aveți posibilitatea de a lua parte la un "Scandal în familie". Ei, bine, nu este vorba despre un scandal propriu-zis, dacă la asta vă gândeați, ci este vorba despre o nouă comedie, romantică, în regia lui Răzvan Săvescu. Altfel spus, vă veți putea delecta cu o farsă, cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând, adică hohote de râs fără întrerupere până la final.


Acțiunea se petrece undeva într-o cameră din "Swing Motel", unde Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă, atunci când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze 29 de ani de la nuntă. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace. Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. Consecințele sunt greu de imaginat, însă teribil de amuzante.  


Distribuția este formată din Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Andreia Mateiu/ Paula Ghirilă, Alexandra Apetrei/ Anca Dinicu, Răzvan Oprea, Andrei Mateiu. Prețul unui bilet este 60-80 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1777 secunde