Sărbătoarea Liceului de Marină

760
3
Sărbătoarea Liceului de Marină - imagine-1350856241.jpg
Astăzi, începând cu ora 9, elevii și profesorii Colegiului Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța sărbătoresc Ziua Liceului.


Programul de activități ce se des-fășoară pe parcursul acestei zile este diversificat, constând în concursuri de matematică și fizică, de creație literară, concursuri de cultură generală tehnică și aplicații tehnice în viața de zi cu zi, de recorduri geografice și despre istoria marinei române, interpretări de muzică rock, dansuri populare și competiții spor-tive.

La aceasta zi festivă, sunt invitați reprezentanți de seamă ai ISJ Constanța, Ligii Navale Constanța, Școlii Militare de Maiștri de Marină "Amiral Ioan Mur-gescu", cât și elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Grup Școlar "Gh. Duca", Grup Școlar "Dimitrie Leonida", Grup Școlar "Emil Palade", Colegiul Tehnic "Tomis", Colegiul Energetic Constanța. 


Comentează știrea

edi
22 octombrie 2012
lmm

rugam nu va arogati istoria fostului liceu militar de marina, liceu de renume la acea vreme si care a dat o multime de personalitati. LMM a fost inchis din lipsa de fonduri a MAPN. Pacat!!!

xxx
22 octombrie 2012
lmm

da, si numele l-au dat la fel: alexandru ioan cuza...

Rica
23 octombrie 2012
Liceu

Nu ne arogam istoria liceului militar! Noi suntem un liceu vechi in oras, care si-a luat acest nume si nu avem nici o vina ca MAPN-ul si-a inchis un astfel de liceu;de altfel, de renume european.Romanii si-au stricat de 20 si ceva de ani ce au avut mai bun. Inca odata, noi suntem doar un liceu din Constanta, care incearca din rasputeri sa mai pastreze ceva din traditia acestui oras-port.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De ce aleg studenții străinătatea
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Magia circului" la teatrul de copii
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Filme de weekend
Pagina a fost generata in 1.5973 secunde