Sărbătoare la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia

398

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia sărbătoresc, astăzi, 50 de ani de la înființarea instituției de învățământ. La eveniment, sunt invitați foști elevi și cadre didactice care au făcut cinste liceului de-a lungul timpului.

Programul zilei începe cu deschiderea festivă, care va avea loc de la ora 11.00, la Sala de festivități a liceului. Apoi, sub titlul "Noi suntem LTNB", elevii vor prezenta în fața invitaților rezultatele obținute la olimpiade și concursuri școlare, proiectele naționale și europene în care școala este implicată, dar și concursul de poezii "Un poem pentru România" și Târgul provinciilor istorice, pentru a marca faptul că liceul împlinește 50 de ani de la înființare în anul centenarului.

Începând cu ora 12.30, invitații vor putea participa la activități diverse desfășurate în sălile și cabinetele liceului: șezătoare multiculturală, expoziție Paper krafts, expoziție Talente LTNB, viața extraterestră, Ora de net, Euroscola, jocuri de rol umoristice.

Ziua se va încheia cu petrecerea Casino Party, ce va avea loc începând cu ora 19.00, la sala de festivități a Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1805 secunde