Săptămâna spiritualității marinărești, la Constanța

617
Săptămâna spiritualității marinărești, la Constanța - saptamanaspiritualitatiimarinare-1502206581.jpg

Articole de la același autor

Urmează o săptămână de pomină cu tematică marinărească.  Lansări și prezentări de carte,  expoziție de pictură,  concerte de muzică clasică  și spectacole de muzică populară și ușoară  sunt programate pentru a fi prezentate publicului de către reprezentanții Forțelor Navale, în perioada 9-14 august.


Astfel, la Constanța, artiștii Cercului Militar Constanța vor susține două spectacole de muzică și dans, joi, 10 august, pe Faleza Cazinoului, în fața statuii lui Mihai Eminescu, în intervalul orar 18.00-20.00, și sâmbătă, 12 august, în Portul Militar Constanța, cu ocazia Zilei Porților Deschise, în intervalul orar 09.00-14.00.


Grădina Cercului Militar din Mangalia va fi gazda unor manifestări cultural-artistice, activități cu acces gratuit pentru public. Așadar, astăzi, 9 august, va avea loc prezentare cărții cu titlul "De-ale marinarilor", a lui Marian Moșneagu, un vernisaj de pictură cu tematică marină și, începând cu ora 19.00, un spectacol folcloric susținut de Alina Ploae.


Joi, 10 august, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere "Alexandru Ioan Cuza", filiala Mangalia, organizează lansarea cărții cu titlul "La marginea imperiului", autor Cristian Cealera, iar Ion Dordoi va susține un spectacol folcloric, începând cu orele 19.00.


Artistul plastic bulgar Ivan Mincev va expune o colecție de pictură pe sticlă, cu tema "Marea", vineri, 11 august, iar ziua se va încheia cu spectacolul artistic de muzică populară, susținut de Marcel Avram. Spectacolul artistic de muzică și poezie susținut de artiștii Cetății Callatis, începând cu ora 19.00, se va desfășura pe 12 august, în cadrul manifestării artistice cu titlul "Seara Solteris".


Duminică, 13 august, de la ora 19.00, se va desfășura un recital Nicolae Vicol, iar luni, 14 august, Seara "Tinemar", un spectacol de muzică și poezie, cu începere de la ora 19.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5811 secunde