Săptămână de premiere la Cityplex Tomis Mall

208
Săptămână de premiere la Cityplex Tomis Mall - saptamanadepremiere-1484320311.jpg

Articole de la același autor

Și în acest week-end, conducerea Cityplex Tomis Mall propune cinefililor constănțeni o serie de avanpremiere sau premiere care nu pot fi descărcate pe internet, așa că neapărat trebuie cumpărat bilet.


Pelicula "Triplu X: Întoarcerea Lui Xander Cage" (3D) îl are ca protagonist pe Vin Diesel, în rolul unui fost sportiv devenit agent guvernamental și care este forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte.


Acțiunea comediei franceze "Aterizare forțată!" este construită treptat, ceea ce părea a fi doar o călătorie se transformă într-o goană nebună presărată cu multe complicații neașteptate și explozive.


Scris și regizat de Ben Affleck, "Legea nopții" se desfășoară în era prohibiției, la mijlocul anilor ’20, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ține pasul. 


Filmul "Jackie" urmărește drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă pe care Jackie avea s-o descrie ca cea în care a pierdut "iubirea vieții sale", dar a câștigat "dragostea unei întregi națiuni".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.4811 secunde