"Săftița" poposește pe scena Parcului Arheologic din Constanța

167

Articole de la același autor

În acest weekend, stagiunea estivală "Be.safe" a Teatrului de Stat Constanța (TSC) va aduce pe scena din Parcul Arheologic, un spectacol concert extraordinar, intitulat "Săftița", produs sub egida Teatrului Național "I. L. Caragiale" din București. Piesa va avea loc sâmbătă, 1 august, de la ora 21.30. Cu această ocazie, îi veți putea vedea și asculta pe Marius Mihalache- țambal, Arabela Nicolau - voce, Lorin Mihalache - tobe, Marius Gagiu (Mandela) - flaut, caval și Nicu Băran - bass.

Potrivit organizatorilor, "Săftița" este un spectacol de concepție, iar cei care vor veni să îl vadă vor descoperi o lume a dorințelor, a patimilor, a iubirii și a trădării. "Poveștile femeilor românce, povești pe care Săftița noastră le parcurge de-a lungul vieții ei, trecând prin amintirea pețitului, prin amintirea faptului că este iubită, dar lăsată. Cu această ocazie, parcurgem împreună stările euforice ale Săftiței noastre, care își vinde sufletul necuratului, ca să uite de bărbatul ce i-a furat visele. În mahalaua Curții vechi, Săftița umblă desculță pe străzile pline de muzică și amor, cântând despre viața frumoasă, despre sufletele fanariote și danțurile vremii", au declarat reprezentanții TSC.

Aceștia au precizat că Marius Mihalache nu este doar un bun producător și artist, dar el este specializat în muzică de film și songwriting, la prestigiosul Colegiul de Muzică Berklee College of Music (Boston, US). De asemenea, artistul a performat pe cele mai prestigioase scene din Europa, SUA și din întreaga lume, împreună cu numeroși alți artiști de talie mondială. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2829 secunde