Să înceapă cinci zile de distracție, la Eforie!

361
Să înceapă cinci zile de distracție, la Eforie! - zileleeforie-1439835830.jpg

Articole de la același autor

Mâine, la Eforie Sud, se dă startul Zilelor orașului, denumite generic "Euforia Eforiei". Vor fi cinci zile de distracție în stațiunea Eforie, cu spectacole de muzică ușoară și populară, demonstrații de dans și focuri de artificii. 


Deschiderea oficială a sărbătorii va avea loc la Eforie Sud, cu o expoziție de fotografie intitulată "Istoria orașului Eforie". 


Pe 21 august, începând cu ora 20, în Eforie Sud, la Teatrul de vară, organizatorii au pregătit un concert Proconsul, iar pe 22 august, de la ora 20, în Eforie Nord, tot la Teatrul de vară, vor cânta cei de la Compact.


Turiștii și localnicii vor participa la festivaluri antice, pe 21 august, în Eforie Sud, zona Cazinoului, iar pe 22 august, în Eforie Nord, în parcul din fața Teatrului de vară. 


De asemenea, pe 19 și 20 august, sunt prevăzute demonstrații de dans sportiv la Eforie Sud, începând cu ora 18, tot în zona Cazinoului. De asemenea, la Eforie Nord, pe 20 august, la Teatrul de vară va avea loc un spectacol de muzică populară, cu începere de la ora 20.


Accesul publicului va fi liber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Horia Brenciu revine pe litoral
Pagina a fost generata in 1.1283 secunde