S-au modificat valorile premiilor pentru olimpicii români

234
S-au modificat valorile premiilor pentru olimpicii români - 11olimpici21b807f27fa-1352792717.jpg

Articole de la același autor

Potrivit ordinului MECTS, valorile cuantumurilor premiilor pentru recompensarea elevilor premiați la olimpiadele internaționale, pe obiecte de învățământ, acordate de Ministerul Educației,Cercetării, Tineretului și Sportului, în anul 2012, sunt următoarele: premiul special pentru medalia de aur și punctaj maxim -12.180 de lei, premiul I - 9.430 de lei, premiul II - 8.080 de lei , premiul III - 5.770 de lei, iar mențiune - 3.940 de lei.

De asemenea, valorile premiilor pentru recompensarea elevilor premiați la Olimpiadele Balcanice, Olimpiada Internațională Pluridisciplinară Tuymaada, Olimpiada Central Europeană de Informatică, Olimpiada D.I. Mendeleev, Olimpiada Internațională de Limbă Maghiară, Olimpiada Internațională de Limbă, Comunicare și Literatura Română, Olimpiada Internațională de Matematică a Liceelor Maghiare din Europa, Olimpiada Internațională de Științe a Uniunii Europene, Olimpiadele Internaționale de Limbă Latină Sulmona și Venosa, Olimpiada Internațională de Limbă Turcă, Olimpiada Internațională de Matematică pentru Eleve acordate de Ministerul Educației,Cercetării, Tineretului și Sportului, în anul 2012, sunt: premiul I - 4.310 lei, premiul II - 3.670 de lei, premiul III - 2.860 de lei, mențiune - 2.480 de lei.

Pentru profesorul sau profesorii care au pregătit elevul/elevii se acordă un singur premiu, în cuantumul cel mai mare prevăzut pentru unul din elevii premiați.

Școala de unde provine elevul sau pe care a frecventat-o acesta va primi un premiu, în cuantumul prevăzut pentru fiecare elev premiat. Premiul se va utiliza pentru dotări destinate sprijinirii calității procesului de învățământ la disciplina pentru care s-a obținut premiul.

Potrivit statisticilor, elevii premianți provin de la 74 de unități de învățământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3545 secunde