Rușii cazaci, show de excepție la Constanța

211

Articole de la același autor

Rușii cazaci se întorc, duminică, 25 martie, ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Așadar, constănțeni, Russian Cossack State Dance Company, cea mai bună companie rusească din lume, vine să vă aducă un show excepțional. 


După turnee pe toate continentele și după ce au ridicat în picioare săli și stadioane în America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franța, Cehia, Norvegia, Elveția, Scoția etc, ei promit că, timp de două ore, publicul își va ține respirația și va fi uluit de ceea ce va vedea pe scenă. 


Portretizarea vieții cazacilor se face prin nouă seturi de costume spectaculoase, muzică live, în interpretare instrumentală și vocală, o coregrafie care combină elementele de gimnastică, de acrobație, balet cu dansul clasic și cel modern, totul într-o poveste spusă precum o piesă de teatru.


Din acest decor nu vor lipsi săbiile cazace, tunurile, mustățile. Practic, totul este gândit în cel mai mic detaliu, iar ritmurile muzicii live (răsunând și piese celebre precum "Ochi chyornye", "Katyusha", "Tiganskaia") vor aduce cu sine ritmuri amețitoare și momente de dans unice. 


Pe scurt, pornind de la momente de luptă, la cele de glorie, de la iubire și trădare, povestea reală a cazacilor va fi adusă, în prezent, cu măiestria rusească, sub semnătura directorului artistic Leonid Milovanov. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este 150 lei și 200 lei, în funcție de locul ocupat în sală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Vă este "Dor de Basarabia"?
Pagina a fost generata in 0.5674 secunde