Rubine, safire, smaralde, ametiste și opale, toate într-o singură expoziție

265
Rubine, safire, smaralde, ametiste și opale, toate într-o singură expoziție - rubine2-1565210998.jpg

Articole de la același autor

Vă plac pietrele semiprețioase, cristalele sau bijuteriile cu pietre prețioase? Atunci trebuie să mergeți, neapărat, în perioada 8-11 august, la Muzeul de Artă, la cea de-a IX-a ediție a târgului "Mineral Expo".


Pentru cei interesați, programul de vizitare va fi, zilnic, între orele 10.00 și 19.00. În acest fel,  instituția de cultură devine gazda ideală pentru colecția "Sky, Sea, Sun, Sand", recunoscută ca fiind o perfecțiune din adâncul Pământului, de peste 300 de carate. Colecția este formată dintr-un set de trei topaze, cumulând 92 de carate, clasificate cu tăietura de tip "Asscher", de culoare albastru intens, un Acvamarin de 60 de carate, de culoare albastru deschis, cu o tăietură "Marquise". De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia de a admira un Citrin galben, imperial, de 101 carate și un Topaz auriu, de 54 carate.


Totodată, în cele patru zile ale evenimentului, vizitatorii pot admira trei eșantioane deosebite de celestină în formă brută, aduse special pentru eveniment din Madagascar. Acestea au o greutate de peste 70 de kilograme, cristale albastre și albe de dimensiuni impresionante, fluorescente în lumină ultravioletă. 


Celestina este piatra despre care cristaloterapeuții confirmă conducerea către o stare de pace interioară infinită, fapt care poate fi experimentat în cadrul "Mineral Expo" Constanța 2019, prin concentrare și atingerea eșantioanelor.


Intrarea la eveniment este liberă, iar experiența poate fi completată cu achiziționarea de cristale în forma brută, bijuterii cu rubine, safire, smaralde, ametiste și opale, aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii de către cei 20 de expozanți.
Organizatorii au precizat că ultimele opt ediții ale "Mineral Expo" din județul Constanța au confirmat pasiunea, exclusivitatea, caracterul educativ îmbinat cu satisfacerea nevoii de cultură a diverselor categorii de public. "Ne-am bucurat împreună de cele mai spectaculoase exponate, care au atras și încântat în egală măsură. «Mineral Expo» continuă să se definească ca o inițiativă de succes prin intermediul căreia este adusă în atenție geologia, punând totodată accent pe protejarea mediului înconjurător", au declarat organizatorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9877 secunde