Românii, medaliați la Salonul Internațional de Invenții INNOVA 2017

129
Românii, medaliați la Salonul Internațional de Invenții INNOVA 2017 - cfilzxxsae9dxv-1494404112.jpg

Articole de la același autor

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA a obținut 4 medalii, 2 de aur și 2 de argint, în cadrul Salonului Internațional de Invenții INNOVA 2017, ce s-a desfășurat în perioada 4 - 6 mai la Barcelona.


Invențiile premiate cu aur au fost generator electric supraconductor și stand pentru studiul curgerilor bifazice, rotaționale, cu gradient advers de presiune.


Medalii de argint au primit invențiile motor liniar magnetostrictiv și hidroagregat de conversie a energiei hidraulice extrase din cursurile de apa curgătoare.


Totodată, în cadrul Salonului Internațional de Invenții de la Geneva, desfășurat în perioada 29 martie - 2 aprilie 2017, Elveția, ICPE-CA a obținut 3 medalii, 2 de aur și 1 de argint. Invențiile stand pentru studiul curgerilor bifazice, rotațiunile, cu gradient advers de presiune și hidroagregat de conversie a energiei hidraulice extrase din cursurile de apa curgătoare au obținut medalii de aur, iar invenția supercapacitor cu electrolit gel a obținut medalie de argint.


ICPE-CA, prin cercetările demarate, se preocupă constant să răspundă provocărilor impuse de noile cerințe economice și sociale, astfel încât, prin activitatea sa, să contribuie la dezvoltarea durabilă a întregii societăți.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premiile USR pe anul 2015
Duminică, 26 Februarie 2017
Stire din Social : Premii uriașe la tragerile loto de astăzi
Pagina a fost generata in 0.8126 secunde