România se mândrește cu el!

113
1
România se mândrește cu el! - romanandreimphp-1435989141.jpg

Articole de la același autor

La cea de-a 15-a ediție a prestigiosului Concurs Internațional Ceaikovski, violoncelistul român Andrei Ioniță se numără, alături de un pianist rus, o cântăreață de operă din Rusia și un solist vocal din Mongolia, printre câștigătorii premiilor I decernate, potrivit Agerpres.


Competiția — care a omagiat împlinirea în 2015 a 175 de ani de la moartea marelui compozitor rus Piotr Ceaikovski — reunește o dată la patru ani aproximativ 120 de candidați la patru categorii: pian, vioară, violoncel și canto. Laureații desemnați de juriu pentru fiecare domeniu au fost anunțați într-o ceremonie desfășurată miercuri seara la Moscova, în care primii clasați au primit câte o medalie de aur și 30.000 de dolari.


Tânărul muzician Andrei Ioniță are 21 de ani și studiază la Universitatea de Arte din Berlin și are deja un palmares important, fiind câștigătorul unor concursuri internaționale precum "David Popper" de la Varpalota (Ungaria, 2009), Aram Haciaturian din Erevan (Armenia, 2013). În 2014, el a ocupat locul al doilea la concursul internațional ARD din München și la "Grand Prix Emanuel Feuermann" din Berlin. Este cunoscut pentru concertele susținute cu orchestre din Germania, Franța și Rusia, menționând că muzicianul român cântă la un violoncel realizat în 1671 de Giovanni Battista Rogeri, ce i-a fost oferit de fundația Deutsche Stiftung Mnusikleben. 


La pian, primul loc a revenit rusului Dmitri Masleev, de 27 de ani, absolvent al Conservatorului de Muzică din Moscova, câștigător al mai multor concursuri internaționale.Mezzo soprana Iulia Matocikina, de 32 de ani, din Rusia, de la Teatrul Mariinski din Sankt Petersburg, a fost câștigătoarea categoriei de canto, împreună cu baritonul mongol Ariunbaatar Ganbaatar, de 27, de ani, ambii fiind recompensați cu medalii de aur.


Comentează știrea

rodica
4 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : CONCERT PHEONIX, PE LITORAL, AZI
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : SHOW INCENDIAR ÎN VAMA VECHE
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert Phoenix, în Vama Veche
Pagina a fost generata in 1.1366 secunde