Rolul voluntariatului în dezvoltarea profesională

433
Rolul voluntariatului în dezvoltarea profesională - rolulvoluntariatului-1462711589.jpg

Articole de la același autor

Plecând de la cvasi-cunoscutul fapt că în Europa și în Statele Unite voluntariatul îi poate aduce tânărului un bagaj de experiență și cunoaștere uriaș, Asociația Generației de Azi a organizat, la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța, o acțiune educativ-informativă din cadrul proiectului "Voluntariatul - pledoarie pentru frumos". 


Proiectul are menirea de a informa tinerii cu privire la importanța voluntariatului în dezvoltarea lor profesională, de a-i încuraja să devină voluntari și să capete experiență pe piața muncii, în contextul în care angajatorii și agenții economici pun din ce în ce mai mare accent pe experiența tinerilor care au absolvit studii liceale sau studii superioare.


Tinerii au șansa de a învăța de la voluntarii acestei asociații noțiuni de comunicare, leadership și lucru în echipă, care le vor fi utile atât în viața de zi cu zi, cât și în cadrul unui colectiv. 


Prof. coordonator Mirabela Toma s-a arătat încântat de inițiativa celor de la Asociația Generației de Azi, "care vine în întâmpinarea tinerilor de a se dezvolta armonios sub umbrela voluntariatului, mai ales că săptămâna aceasta este decla-rată Săptămâna Națională a Voluntariatului, iar astfel tinerii vor putea să se implice în mai multe acțiuni de voluntariat". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3692 secunde