Robbie Williams va cânta în Piața Constituției

109
1
Robbie Williams va cânta în Piața Constituției - orobbiewilliamsfacebook-1419250242.jpg

Articole de la același autor

Cântărețul britanic Robbie Williams va susține un concert în România anul viitor, a declarat Sorina Burlacu, proprietarul companiei Events.

"Robbie Williams, sigur va veni la București. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic. Așteptăm decizia managementului", a spus Sorina Burlacu. "Concertul nu va fi organizat pe Arena Națională, ci în Piața Constituției, managementul lui a solicitat locația", a mai spus Sorina Burlacu.

Turneul "Let Me Entertain You" va debuta în martie 2015, iar Robbie Williams are programate până în prezent concerte în orașe precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) și Tel Aviv (2 mai).



Comentează știrea

Alebarim
13 februarie 2015
Oferta

Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre. Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti in format electronic. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Cerinte: - cunostinte minime PC - rabdarea - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti traece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pt informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 August 2010
Stire din Monden : Robbie Williams va deveni tată
Pagina a fost generata in 1.411 secunde