Richard Clayderman cântă, în luna Mărțișorului, la Constanța

1985
1
Richard Clayderman cântă, în luna Mărțișorului, la Constanța - spectacolecasadecultura1-1518962563.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor le pregătește spectatorilor o mulțime de surprize pentru luna martie. 


Astfel, chiar pe data de 1 martie, începând cu ora 19.00, constănțenii pot viziona comedia "Chat chat chat", din distribuția căreia fac parte Andrei Duban, Anca Țurcașiu, Grațiela Duban și Andrei Mateiu. 


Organizatorii ne asigură că pe scenă va avea loc o explozie de hohote de râs, atunci când se află adevărul despre întâlnirile cu partenerii de pe chat. Așa că, cei interesați vor avea ocazia să afle, cu această ocazie, peste ce poți da atunci când îți cauți dragostea pe internet. 


În concluzie, "Chat chat chat" este o piesă foarte distractivă, care poate fi considerată chiar material didactic pentru cei tineri și care, în mod cert, nu va lăsa indiferent pe nimeni. 
Prețul unui bilet variază între 60 și 100 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


De Ziua Femeii, pe 8 Martie, domnii sunt așteptați să le facă un cadou reprezentantelor sexului frumos, prin achiziționarea unui bilet la baletul în patru acte "Lacul Lebedelor". Pe scenă vor urca artiștii corpului de balet din Saint Petersburg. Pe o muzică de Ceaikovski, Compania "St. Petersburg Classical Ballet of Andrey Batalov" va face în această zi un show de care ne vom aminti, cu siguranță, mult timp. Spectacolul începe la ora 20.00, iar prețul unui bilet este de 120 sau 150 lei. 


Deși inițial nu mai era programat un concert cu Richard Clayderman anul acesta și la Constanța, directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, a reușit să-l aducă pe celebrul pianist în data de 9 martie, într-un concert special de Ziua Femeii. 


La ora actuală, Richard Clayderman este înscris în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor. Prezența distinsului muzician pe marile scene ale lumii și adulația pentru romantism și emoții l-au transformat într-un fenomen artistic de mare amploare. 


Prețul unui bilet este 250 și 350 lei. 


Comentează știrea

eu panakotul
19 februarie 2018
panakot

le canta la live la casetofon la panakoate

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Copiii sunt invitați  la "Povestea porcului"
Pagina a fost generata in 0.4441 secunde