Revedere după 50 de ani. Promoția 1966 a Școlii Pedagogice de Învățători

445
Revedere  după 50 de ani.  Promoția 1966  a Școlii Pedagogice  de Învățători - revederedupa50deani-1464969955.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 iunie, la ora 11, promoția 1966 a Școlii Pedagogice de Învățători - astăzi Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" - va striga din nou catalogul. Indiferent ce drum profesional și-au ales, niciodată nu au uitat dascălii care i-au îndrumat, dar și colegii alături de care au petrecut șase ani din viață.

Întâlnirea va avea loc în fața troiței din curtea unității de învățământ, iar la eveniment sunt așteptați și dascălii Horia Suciu, Lucica Ștefănescu, Lavinia Băcanu, Aurel Istudor, Vasilica Mototolea.

"Ne vom aminti cu mult drag de anii petrecuți împreună, de dascălii care ne-au pregătit și educat pentru a ne forma în noua și nobila misiune a vieții, aceea de dascăli, de modelatori ai caracterelor și sufletelor tinerei generații. Va fi o revedere emoționantă, mulți dintre noi nu ne-am văzut de acum 50 de ani, de la absolvire", spune Ioana Drăgoi, unul dintre organizatorii evenimentului, un dascăl dedicat profesiei pe care a practicat-o timp de mai multe decenii.

Din colectivul de organizare, mai fac parte Maria Iurea, Mihai Abagiu, Ana Buzoianu, Petcu Abdulea, Ștefania Dobre, Maria Ciuceanu, Florina Mitrache, Ana Buturugă, Maria Bălan, Elena Ghencea, Ilie Mototolea.

Ziua de duminică o vor petrece "Pe urmele istoriei Dobrogei", o excursie în care și-au propus să bifeze obiective turistice din județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4681 secunde