Respectați și iubiți Marea Neagră!

334
Școala Gimnazială "Grigore Moisil" din Năvodari a desfășurat, ieri, activitatea educativă "Marea Neagră - Să o cunoaștem, să o iubim!", prilejuită de Ziua Internațională a Mării Negre. 


Elevii claselor gimnaziale, coordonați de prof. Daniela Curpăn și prof. Oana Ogoreanu, au prezentat filmulețe și imagini cu flora și fauna Mării Negre, materiale informative ce au ca scop conștientizarea necesității protecției mediului marin de către om.

Obiectivul principal al educației ecologice în școală este acela de a le forma bazele unei gândiri și atitudini centrate pe promovarea unui mediu natural propice vieții, de a le dezvolta spiritul de responsabilitate față de natură. Prin participarea tuturor factorilor educativi, respectivi școală, familie, comunitate, la realizarea acestor intenții, copilul înțelege mai bine efectele pe care le are un comportament necorespunzător asupra mediului.

Acest proiect educațional urmărește, după cum afirma consilierul de imagine Angelica Ion, să-i determine pe copii să respecte și să iubească Marea Neagră, îmbogățindu-și cunoștințele despre aceasta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De Halloween, "Coșmar pe Elm Street"
Pagina a fost generata in 2.0513 secunde