Renumit teolog, celebrat la Adamclisi

425
1
Renumit teolog, celebrat la Adamclisi - iondinu-1448205291.jpg

Articole de la același autor

La împlinirea a 50 de ani de la moartea renumitului teolog și avocat Ion (Jean) Dinu, Arhiepiscopia Tomisului a organizat, la Adamclisi, un simpozion. Comemorarea s-a desfășurat, ieri, în biserica din Adamclisi, unde, după sfânta liturghie, s-a desfășurat simpozionul dedicat acestei personalități marcante a vieții spirituale și culturale dobrogene în secolul XX.

Preotul Ștefan Corleancă, parohul bisericii din Adamclisi, a vorbit despre viața și personalitatea lui Ion Dinu, în timp ce Ionuț Druche, directorul Editurii Arhiepiscopiei Tomisului, a abordat tema "Ion Dinu și Peștera Sfântului Apostol Andrei în perioada inter-belică".

Valentina Crișan, directorul Liceului "Jean Dinu" din Adamclisi, a vorbit despre "Ion Dinu - întemeietor de școală în Adamclisi, la sfârșitul Primului Război Mondial". 

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Repetarea va transforma micile progrese, imperceptibile, în progrese mari, apoi în progrese spectaculoase. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde