Regizorul Andrei Crețulescu promovează filmul "Charleston" la Constanța

314
Regizorul Andrei Crețulescu promovează filmul

Articole de la același autor

În sfârșit, filmul "Charleston" a ajuns și la Constanța. Specialiștii în domeniu susțin că pelicula este chiar cel mai așteptat film al verii și va rula duminică, 17 iunie, începând cu ora 21.00, la Cinema Cityplex Tomis Mall din Constanța, în cadrul unei proiecții speciale. Aceasta se va desfășura în prezența actriței Ana Ularu și a regizorului Andrei Crețulescu.

"Charleston" este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, format din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi, un love-story neconvențional cu parfum retro, un cocktail pop condimentat cu umor negru, emoție, un soundtrack eclectic și chiar un intermezzo dansant. Din distribuție fac parte: Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ciontea, Victor Rebengiuc, Ana Ularu, Dorian Boguță, Gabriela Popescu, Adrian Titieni, Andreea Vasile, Gavril Pătru, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim, Sergiu Costache, Claudiu Dumitru, Letiția Vlădescu, Vlad Galer și Alina Berzunțeanu.

Precizăm că în urmă cu aproximativ două luni, "Charleston" a avut proiecții sold-out, la Istanbul, Viena, Londra, Moscova, Jeonju și Montevideo, unde a primit Premiul Special din partea juriului "Fipresci", iar luna trecută a fost prezentat de ICR Varșovia în cadrul Festivalului Culturii Române de la Cracovia.

Cronicarii turci au remarcat că regizorul își fixează povestea într-un cartier pe cale să fie distrus de politicile de transformare urbană. Filmul are un umor unic grație tensiunii constante dintre cei doi protagoniști și se transformă într-o poveste tragi-comică despre un caz de home invasion.

La rândul lor, criticii austrieci au fost de părere că Andrei Crețulescu propune "un anti-buddy movie" bizar, iar o revistă londoneză a salutat deopotrivă coloana sonoră și trimiterile vizuale către filmele lui Michael Powell.

"Charleston" este o producție româno-franceză. Producătorii filmului sunt Velvet Moraru, Marie Legrand, Rani Massalha și Andrei Crețulescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7511 secunde