Regina Ana povestește prima sa întâlnire cu Regele Mihai: "A fost un moment amuzant"

794
Regina Ana povestește prima sa întâlnire cu Regele Mihai:
Regina Ana și Regele Mihai I s-au întâlnit pentru prima oară în 1947 la nunta Reginei Elisabeta a Angliei. "Ne-am căsătorit pentru a fi alături la bine și la rău si iată-ne împreună, după 50 de ani, și împreună cu familia noastră!", a declarat Regina Ana într-un interviu. Mariajul celor două capete încoronate ale României a fost unul al susținerii și al încrederii reciproce.

Regina Ana a povestit în 1997, într-o ediție a ziarului Ziua cum și-a cunoscut soțul, cum au ținut legătura în timpul exilului și ce i-a spus regele despre abdicare.

"Prima mea impresie despre Regele Mihai a fost aceea a unui tânăr si foarte frumos bărbat, care era totodată extrem de serios. Auzisem despre el destul de des si eram nerăbdătoare să-l văd. Totuși, ca întotdeauna in astfel de situații, ceea ce am planificat s-a petrecut in realitate cu totul altfel. Când ne-am întâlnit prima oară, el era în uniforma aviației române. În loc să mă prezint asa cum trebuia, am reacționat milităros, salutându-l în poziția de drepți. A fost un moment amuzant, într-o perioadă în care el trecea prin clipe de grea tensiune", și-a amintit Regina Ana.

CITEȘTE PE IMPACTNEWS.RO INTERVIUL INTEGRAL CU REGINA ANA ÎN CARE EA VORBEȘTE DESPRE RELAȚIA SA CU REGELE MIHAI I


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Social : De ce nu se mai căsătoresc constănțenii
Joi, 30 August 2012
Stire din Monden : Delia Matache s-a măritat
Pagina a fost generata in 0.3377 secunde