RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul Colegiului de Marină. Elevii SE VOR MUTA într-o nouă locație

9521
4
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul Colegiului de Marină. Elevii SE VOR MUTA într-o nouă locație - navromcolegiultehnicdemarina92-1519141090.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai municipiului Constanța se reunesc, de urgență, vineri, 23 februarie, în cadrul unei ședințe extraordinare. Întâlnirea va avea loc în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ, de la ora 12.00. 
De ce atâta grabă, încât este nevoie de o ședință extraordinară?


Răspunsul este dat chiar de proiectele aflate pe ordinea de zi de unde reiese că se fac pași importanți pentru înființarea Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza", instituție care urmează să funcționeze în locul unde acum se află Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza". La rândul lor, elevii de la Marină Civilă urmează să fie mutați 
într-o altă locație, locație care va fi stabilită tot în cadrul ședinței de vineri.


Cu toate că se zvonise că ei vor fi mutați în locația unde acum se află Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca", lucrurile s-au schimbat. Schimbare care este prevăzută tot în proiectul de hotărâre ce va ajunge la votul final al consilierilor locali.  
Mai exact, conform documentelor, elevii de la Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" vor urma să învețe în imobilul unde a funcționat fosta Școală nr. 15 "Grigore Antipa" iar internatul va fi la Colegiul C.A.Rosetti (fostul SNC). Atât imobilul de la fosta Școală nr. 15 cât și cel al internatului de la C.A.Rosetti vor trece în administrarea Colegiului Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza". 


Comentează știrea

Cristian
20 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Oferta speciala lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

alex
20 februarie 2018
noaptea minții

Si elevii de la scoala 15 ce fac? Sau nu mai sunt elevi acolo? Si sa se faca navetă de la cămin la scoală cand la Lic. Navrom aveau si scoala si cămin? Si toate laboratoarele si baza materială cum se transferă? Pai poate unifică LIc. Navrom cu CA Rosetti. ...e o porcărie si nu înteleg cine are interesul? De ce nu preia Lic. Militar elevii si profesorii de la Navrom?! si să facă în plus secție militară?

Visinescu
21 februarie 2018
Aloooo, si copiii?

Unde vor pleca copiii care învață in fosta școală 15? Domnu'primar fosta școală 15 este acum corpul B al școlii 37! In orasul asta mai sunt si copiii de grădinița si scoala generală!

Anonim
21 februarie 2018
Prostie

Eu va injur ma ,va mananca in cur rau :)) Demn ce prosti

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0482 secunde