Puric le va vorbi cernăvodenilor despre identitatea românească

203
1
Puric le va vorbi cernăvodenilor  despre identitatea românească - danpuriclaovidius47-1433261822.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 3 iunie, pe scena Casei de Cultură din Cernavodă va avea loc spectacolul maestrului Dan Puric. Aflat în plin turneu prin țară și străinătate, actorul va susține în fața cernăvodenilor conferința cu temă patriotică "Despre Identitatea Românească". Sub aceeași denumire a apărut și ultimul volum al artistului, care va beneficia de o lansare de carte găzduită în holul primăriei, chiar în deschiderea evenimentului.

Actorul susține că acest spectacol reprezintă un cadou pentru comunitatea din Cernavodă, cu care el deține o legătură de sânge, foarte veche, din partea bunicului său Ioan Purec, fost primar al orașului Cernavodă în perioada 1912-1913. Dornic de a se implica în promovarea turistică a orașului, Dan Puric propune un ciclu de conferințe cu teme patriotice, care se vor desfășura periodic la Casa de Cultură. Artistul ar putea obține titlul de cetățean de onoare al orașului Cernavodă, titlu propus de către edilul Gheorghe Hânsă, în urmă cu patru luni, în timpul unei vizite efectuate de către artist pe meleagurile copilăriei.

"Despre Identitatea Românească" este o conferință ce se adresează tuturor acelora ce simt că suntem "puși în stare de indiferență, pentru a nu ne mai ști memoria și trecutul".

Comentează știrea

Tavi
6 august 2015
Munca la domiciliu

Cautam colaboratori pentru anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati. Cerinte: -necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Instruire GRATUITA oferita sub forma unor lectii prin mail Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti o sa incepeti sa munciti. Program part-time ori full-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate ! In caz ca nu primiti o lectie din cauza unor probleme tehnice va rog sa ma anuntati !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5691 secunde